Veckans tips – Black week 50 % på svetskurser

Black week är igång och denna vecka erbjuder svetskurser.se hela 50 % rabatt på svetskurser. Gör som många andra lär dig svetsa! Eller varför inte förnya dina kunskaper? Svetskurser.se har ett flertal olika kurser i TIG, MIG/MAG och MMA-svetsning i olika nivåer och kurslängder. Vårens kurser hittar du här. Så ta del av det unika erbjudande med hela 50 % rabatt genom att lägga in rabattkoden blackweek när du bokar din kurs. Tryck sedan på använd rabattkod och du har 50 % rabatt.

Rabatten gäller under black week till och med söndag 26 november 2023. Den gäller samtliga kurser förutom privatlektion i svetsning, svetsprov och svetsevent. Reservation för slutförsäljning så skynda dig att boka då antalet platser är begränsade.

********************************************************

Bröderna Eddings Smide – allt inom smide i Stockholm sedan 1945

Bröderna Eddings erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar till både företag och privatpersoner. Vi har en fullt utrustad verkstad i Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Sedan 2017 ingår Bröderna Eddings Smide i samma koncern som A Lundgrens Smide i Bromma.

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-580 13 605  eller skicka din förfrågan till anbud@eddins.se  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *